Het vertrouwde adres…
en dicht bij huis!

Uw aannemer uit Hoogeveen

Aannemersbedrijf Allard Schultink bv

PROJECTEN:

Nieuwbouw


Aannemersbedrijf Allard Schultink bv is ervaren in nieuwbouwprojecten. Elk project behandelen wij individueel en bespreken wij grondig met u door, zodat het project aan uw wensen voldoet. U kunt bij ons terecht voor onder andere woningen, garages, schuren, kantoren en loodsen.

Verbouw en onderhoud

Voor een verbouwproject is aannemersbedrijf Allard Schultink bv de juiste keuze. Ook voor onderhoud is uw pand bij ons in goede handen. Met meerdere opdrachtgevers sloten wij een meerjarig onderhoudscontract af voor het optimaal functioneren van verschillende gebouwen.

Renovatie


Onder onze diensten vallen ook renovatieprojecten. Bij een renovatieproject zorgen wij ervoor dat de originele stijl behouden blijft. Tevens kunnen wij dit combineren met moderne elementen. Zowel kleine als grote renovatieprojecten nemen wij aan.

Wij gaan als volgt te werk voor het tot stand
komen van een op maat gemaakt project:

- Opstellen programma van eisen
- Uitbrengen van een schriftelijke offerte
- Schriftelijke opdrachtbevestiging
- Verzorgen eventuele bouwaanvraag
- Kostenbewaking
- Opleveren binnen vastgestelde termijn/planning

Kunststof kozijnen

Een van onze specialiteiten is het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen. Zo is het materiaal zeer duurzaam: de levensduur beloopt vaak 50 jaar of langer. Kunststof kozijnen zijn zeer slijtvast, weerbestendig, kleurecht en absoluut onderhoudsvriendelijk. Bovendien kan het materiaal volledig worden hergebruikt, wat het milieu weer ten goede komt.

Trend

Dit zijn verdiepte kozijnen, deze geven uw woning een mooie uitstraling en een gevoel van warmte en geborgenheid. Deze kunststof kozijnen hebben namelijk een hoge isolatiewaarde en zijn getest tegen inbraak. Uiteraard speelt de glaskeuze hierbij ook een belangrijke rol.

Cube

Waar traditionele kunststof kozijnen nog een schuine lasverbinding hebben, zijn de hoekverbindingen bij het Cube kozijn recht. De horizontale en verticale verbindingen geven het kozijn een geheel ander karakter en in combinatie met een houtnerf zijn ze niet meer van hout te onderscheiden.

Classic

De vlakke kozijnen worden vaak gebruikt als vervanging van metalen kozijnen of in moderne nieuwbouwwoningen. Uiteraard heeft ook dit systeem alles in zich om u de rest van uw leven te laten genieten van uw woning.

Kleuren

Door de vele kleurencombinaties krijgt het kozijn en daarmee uw woning een eigen gezicht. Denkt u ook eens aan een andere kleur voor de draaidelen!

Zo zijn er verschillende kleurensystemen, maar ook een nerfstructuur of een glad oppervlak (acrylaat oppervlak). Beide systemen zijn hoogwaardige industriële systemen. We laten u graag zien welke kleuren er mogelijk zijn.

Toelichting nerfstructuur (Renolit)

- Structuurfolie
- Andere bouwdelen kunnen met
  dezelfde structuurfolie worden
  voorzien
- Uv-bestendig
- Schilderen niet nodig
- Kleurecht
- Houtkleuren mogelijk
- KOMO-certificaat

Toelichting gladde acrylaat toplaag (PMMA)

- Acrylaat oppervlak
- Glad, strak uiterlijk
- Krasvast
- Wordt minder snel vuil
- Uv-bestendig
- KOMO-certificaat
- Schilderen niet nodig
- Kleurecht